Simone de Bruin

Hoewel ik van origine een marketing & communicatie specialist ben, met veel ervaring in online activatie en social media, heb ik bij ROI Institute Europe de kans gekregen mijn passie voor projectmanagement professioneel in te zetten. Het is voor mij een sport om een goede vertaalslag te maken van een klantwens naar realistische planningen en een procesmatige aanpak.

Als projectmanager binnen ROI ben ik het directe aanspreekpunt voor klanten op het gebied van planning, metingen en rapportages. Ik vind het erg interessant om te zien hoe onze bijdrage in People Analytics – en dus het inzichtelijk maken van het gedrag van mensen in organisaties – organisaties vooruit kunnen helpen om hun doelen te bereiken.

In mijn vrije tijd spendeer ik graag tijd aan sporten, waarbij rugby met stip op één staat. Behalve spelen op het hoogste niveau binnen Nederland, organiseer ik ook jaarlijks het toernooi Beach Rugby Utrecht om mensen kennis te laten maken met de sport. Rugby is voor mij namelijk het toonbeeld van optimale samenwerking; juist door een hoge mate van diversiteit binnen je team, presteer je beter. Je hebt een juiste combinatie nodig van mensen die goed zijn in een bal overspelen en mensen die goed zijn in een bal vasthouden. Dat zie je mooi terug in de service die wij organisaties bieden; door medewerkers inzicht te geven in elkaars sterke punten, krijg je een efficiënter en beter team.

  Klaas Toes | Rianne Vaessen