VDS Training Consultants

Leren laten renderen door de koppeling tussen leren en presteren aan te brengen

VDS Training Consultants richt zich op team- en (persoonlijk) Leiderschapsontwikkeling. Wij helpen onze opdrachtgevers hun omgeving in beweging te krijgen om de gewenste doelen en ambitie van de organisatie te realiseren. Het individu is volgens ons altijd in charge: we laten mensen hun individuele waarden en ambities ontdekken en hun eigen talenten aanspreken en brengen deze ‘in sync’ met de (organisatie) doelstellingen.
Wij willen leren laten renderen door de koppeling tussen leren en presteren aan te brengen en leren af te leiden van strategie en doelen. Immers, leren is geen doel op zich maar een middel om tot constructieve groei en verbetering te komen.

Maarten Tigchelaar, creatief directeur bij VDS “Wij krijgen een grote variatie aan kantvragen. Het zijn altijd maatwerk trajecten rondom leiderschap professionele ontwikkeling en teamontwikkeling. VDS werkt al ruim 10 jaar met de producten van ROI Institute Europe,  een degelijke partij met goede kwaliteit en flexibel om mee te schakelen.

Samen met onze opdrachtgevers besteden we veel aandacht aan evaluaties van rendementen van programma’s. Hiervoor gebruiken we o.a. de evaluaties van ROI Institute Europe. Daarnaast maken wij regelmatig gebruik van performance metingen om het performance niveau van mensen vooraf en achteraf in kaart te brengen. Deze performance metingen helpen je inzichtelijk maken waar je staat in je persoonlijke ontwikkeling zodat je bewust stappen kunt zetten. Het helpt in de bewustwording.

Het gebruik van de dienstverlening van ROI Institute Europe levert ons zowel gemak als inzicht. Waar de evaluaties vroeger echt een happy sheet waren die veel tijd een weerstand kregen is het nu echt onderdeel van het traject met waardevolle informatie. We zien ook dat klanten veel vaker resultaten terugkoppelen aan deelnemers. Een evaluatie kan intens waardevol zijn. Door ROI Institute Europe in onze trajecten te betrekken hebben een expert aan tafel.”

Gooiconsult  

What do they say?

"Door ROI Institute Europe in onze trajecten te betrekken hebben een expert aan tafel."

Maarten Tigchelaar
Creatief Directeur

View all clients