Onze dienstverlening

Met metingen, rapporten en analyses geven wij organisaties inzicht in de impact van hun leer-, leiderschap en veranderprogramma’s. Als expert geven wij objectief advies bij het inrichten, meten en analyseren van programma’s.

Daarnaast helpen wij managers met het optimaal gebruik maken van het menselijk potentieel in de organisatie. We doen dit door de prestaties van mensen aan bedrijfsresultaten te koppelen en voorspellende analyses te maken.

We maken een evaluatieplan met doelstellingen op verschillende niveaus. Vervolgens bepalen we welke metingen we gebruiken en welke informatie moet worden gerapporteerd en geanalyseerd. ROI Institute Europe heeft een aantal vaste metingen en rapportages, waarbij aanpassing en maatwerk altijd mogelijk is.

Onze metingen, rapportages & analyses

Naast een aantal standaardrapportages bieden wij ook op maat gemaakte oplossingen aan. Wij adviseren u graag over een geschikte meting / rapportage die inzicht geeft in de gewenste resultaten. Hieronder vind u een overzicht van onze dienstverlening. Neem gerust contact met ons op om uw vraag te bespreken.

EVALUATIE RAPPORT

Met evaluaties wordt informatie verzameld die bijdraagt aan de verbetering van programma’s. Daarnaast is het een voorspellende factor voor het toepassen van het geleerde in de praktijk.

PERFORMANCE SCAN

De performance scan wordt ingezet om de huidige performance van medewerkers in kaart te brengen. De scan laat zien wat de kwaliteiten zien en het ontwikkelpotentieel om te groeien in het gedrag.

TEAMSCAN

Wat zijn de knoppen waar je aan kunt draaien om een effectief team te creëren? Welke condities zijn hierbij cruciaal? Met de teamscan krijgt u inzicht in de huidige teamperformance.

INFOGRAPHIC

Een infographic geeft complexe informatie snel en duidelijk weer. Het is een uiterst geschikt middel om management informatie te presenteren aan diverse stakeholders.

Consultancy

Teaching

ROI Institute Europe geeft verschillende workshops waarbij de ROI Methodiek centraal staat. Hieronder vindt u een overzicht van de geplande workshops. Voor incompany en maatwerk verzoeken kunt u ook contact met ons opnemen. We denken graag met u mee!

ROI in aantallen

De wereld van HR en leren staat voor nieuwe eisen. Meer en meer data is beschikbaar. In de snel veranderende markt zijn managers op zoek naar inzichten, mensen en prestatieanalyses die hen helpen optimaal gebruik maken van het menselijk potentieel in de organisatie.

Dankzij onze jarenlange ervaring en de indrukwekkende database die we door de jaren heen hebben opgebouwd, zijn wij de expert in het bieden van inzicht in het effect van investeren in mensen. Dit stelt ons in staat om organisaties te adviseren.


Evaluaties

35.519


Performance scans

16.757


Deelnemers workshops

144


Certified ROI Professionals

17


Impact/ROI Studies

8

Inzicht in het rendement van leren
Heldere meetlat
Verbonden aan de strategie van de organisatie