Klaas Toes

Partner

Ik ben al meer dan 30 jaar bezig met het helpen van bedrijven en overheid om hun Human Capital Strategies, Leadership, Change and Sales te implementeren. Als leereconoom heb ik de implementatie van Human Capital-programma’s ondersteund met harde gegevens over Business Impact en ROI. Het feit dat de waarde van het leren voor mensen, organisaties en maatschappij in financiële termen nooit tastbaar was, heeft mij in 1998 gemotiveerd om als partner van ROI Institute Europe een groep klanten te verzamelen die op dat moment met een onbekende bestemming reizen: Human Capital Analytics.

Early adopters zoals ABN AMRO, Microsoft, Peugeot en Sodexo hebben mij geholpen om een Human Capital Analytics-oplossing te ontwikkelen die gevalideerd en goedgekeurd is door de unieke combinatie van wetenschap (Amsterdam University, VU) en business. In 2012 werden wij de Europese partner van het ROI Institute en publiceerde ik mijn eerste boek De Waarde van Leren.

Naast mijn rol als partner van ROI Institute Europe haal ik veel energie uit mijn rol als Council Director Human Capital Analytics voor The Conference Board.

Ik geef regelmatig lezingen ne keynotes over o.a. Human Capital Analytics, Strategic People Analytics, De waarde van leren, Buisness Alignment en Rendement van leren.
Interesse of meer weten? Neem dan contact met ons op.

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.