ROI - Institute Europe

VACATURE: Sales Manager

Laat jij ROI Institute Europe verder groeien als onze Sales Manager ?

WIE WIJ ZIJN

Organisaties die investeren in mensen, bereiken met meer plezier betere resultaten. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van inzicht in het effect van investeren in mensen. We ondersteunen organisaties bij het beantwoorden van twee vragen: “Wat leveren de investeringen in onze mensen op?” en “Hoe kunnen we het rendement hiervan verder verbeteren?”

We koppelen de prestaties van medewerkers aan bedrijfsresultaten en leveren voorspellende analytics vóór-, tijdens en na hun veranderings- en leerprogramma’s.

Dankzij onze jarenlange ervaring en de indrukwekkende database die we in die jaren hebben opgebouwd, kunnen we organisaties adviseren over het optimaliseren van resultaten en inzicht bieden in het effect van HR en leren.

Wij bieden een breed palet aan standaard- en maatwerk (ontwikkel) assessments aan op het gebied van o.a. leiderschap, teams, en sales. We hebben evaluatie- en effectmetingen ontwikkeld voor trainingen en ontwikkelprogramma’s op basis van de ROI Methodiek® waarmee we meten wat de daadwerkelijke bijdrage is van een programma aan de bedrijfsresultaten. Daarnaast adviseren en trainen we HR- en Learning professionals om zelf de ROI methodiek toe te passen in hun eigen organisatie.

Op dit moment werken we al voor een groot aantal klanten zoals o.a. ABN Amro, CZ, Stedin en Eneco en hebben we de ambitie om komende jaren flink te groeien en dé partner voor People Analytics te worden. En daarom zijn we op zoek naar jou!

WAT JE GAAT DOEN

Jij zorgt ervoor dat ROI Institute Europe groeit! Als Sales Manager laat je nieuwe klanten kennis maken met ons aanbod. Je zorgt ervoor dat je aan tafel komt en klanten aan ons bindt. Dit betekent dat wij dankzij jou vanaf 2022 aantoonbaar meer assessments en andere metingen inzetten bij een groeiend klantenbestand. Je doet dit door goed te luisteren en jouw gesprekspartners op inspirerende wijze mee te nemen in onze tools. Je werkt nauw samen met de analist consultants die invulling geven aan de oplossing voor de klant. Je bent enorm gedreven om nieuwe klanten te genereren en daar krijg je energie van.

WAT JE MEENEEMT

Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau met tenminste 5 jaar werkervaring in een commerciële rol. Daarnaast heb jij affiniteit met Learning & Development, HR dienstverlening, HR software en/of People Analytics. Relevante sectoren waarin je hebt gewerkt zijn L&D, HR-software oplossingen of high end HR-dienstverlening waarbij je een netwerk hebt opgebouwd met HR professionals en eindverantwoordelijken bij organisaties in Nederland. Je gaat makkelijk gesprekken aan, opent deuren en zoekt altijd naar de verbinding met de klant. Verder beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk in het Nederlands en Engels.

WAT JOU KENMERKT

Wij geloven dat het belangrijk is dat je echt interesse hebt in wat wij doen en wie onze (potentiële) klanten zijn. Klanten vinden jou een prettige en stevige gesprekspartner die verbinding weet te creëren. Je doet dit met overtuigingskracht en flair waardoor je impact maakt. Daarnaast neem je een gezonde dosis ambitie mee: je wilt graag de beste zijn. Verder:

Ben je oprecht nieuwsgierig en niet bang om door te vragen.
Ben je klantgericht waarbij je resultaat nooit uit het oog verliest.
Ben je een echte doorzetter, doelgericht en een zelfstarter.
Ruik je kansen van ver en je weet deze als geen ander te benutten.

WAT WIJ JE BIEDEN

Je maakt deel uit van een compacte organisatie met fijne collega’s waarin je veel vrijheid krijgt om je werk naar eigen inzicht te organiseren. Daar hoort de mogelijkheid tot thuis werken natuurlijk bij. Werk je vanuit kantoor? Dan word je zonder twijfel geïnspireerd door onze prachtige, sfeervolle locatie in een groene omgeving onder de rook van Utrecht. Omdat je veel onderweg bent naar nieuwe klanten staan een leaseauto, laptop en gsm voor je klaar. Het betreft een nieuwe functie voor 40 uur per week en daardoor heb je de ruimte om deels zelf invulling aan deze rol te geven en te positioneren! Binnen ons mooie bedrijf is ruimte voor groei en ontwikkeling en wij nodigen je uit om daar gebruik van te maken. Uiteraard bieden wij een goed en concurrerend arbeidsvoorwaardenpakket en mogelijkheden voor professionele en persoonlijke ontwikkeling. Dit lichten wij graag in een later stadium toe.

INTERESSE?

Werken bij ROI Institute Europe betekent dat je in een dynamische omgeving stapt met een hecht team van professionals. Een omgeving waarin hard gewerkt wordt om van elke dag het beste te maken, zonder daarbij plezier uit het oog te verliezen. Mail je sollicitatie naar daphnedevries@gooiconsult.nl. Eerst meer weten? Bel met Twan Bijsterveld op 06-53757703.

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.