Is uw organisatie Future Fit?

maandag 18 juni 2018

Binnen IT-organisaties en afdelingen is er een alsmaar groeiend tekort aan IT-specialisten en vakmensen. Deze trend bevestigt het belang van wendbaarheid van medewerkers binnen de IT. Want hoe wendbaar is jouw organisatie? Zijn jij en je collega’s bijvoorbeeld in staat om nieuwe technologieën, concepten en innovaties snel eigen te maken? Dit bewustzijn is essentieel voor continuïteit binnen de IT en uiteindelijk binnen de hele organisatie.

Capgemini weet als geen ander hoe je zorgt dat medewerkers kunnen meebewegen met nieuwe technologie en werkwijze. Zij hebben ontdekt dat flexibele inzetbaarheid het gevolg is van een specifieke professionele basis, gebaseerd op een combinatie van IT kennis, organisatiekennis en persoonlijke vaardigheden. In samenwerking met Capgemini Academy heeft ROI Institute Europe de Future Fit scan ontwikkeld. Deze scan geeft de It-er, het IT team en de IT-organisatie hoe sterk de basis is.

Met behulp van de Future Fit Scan:


  • Weet waar je medewerkers staan, als individueel, team en organisatie;

  • Ontdek wat de quick wins zijn;

  • Laat je medewerkers zien hoe zij fit for the future kunnen worden en blijven.


Je organisatie kan vervolgens gericht blijven investeren in wendbare IT-professionals, die gemakkelijk kunnen inspelen op wat de toekomst brengt. Een organisatie die Future Fit is levert meer IT projecten op tijd af, haalt een hogere klanttevredenheid en levert meer rendement per investering.

Meer weten? We vertellen je er graag meer over.


  TEAM snapshot Spring! Academy ABN AMRO | People Analytics