Launch & Learn

vrijdag 13 september 2019

People think of education as something they can finish..” Nee, als mens ben je nooit uitgeleerd. Deels uit nieuwsgierigheid en gemakkelijkere toegang tot informatie, deels uit de wens om jezelf uit te blijven dagen, schrijven mensen zichzelf massaal in voor MOOCs, melden medewerkers zich bij een HR Academy voor een leerprogramma en blijven programma’s als DWDD University kijkcijferkanonnen.

Behalve een verlangen naar leren, groeit ook de behoefte om aan te tonen wat het geleerde jou, je team of je bedrijf heeft opgeleverd. Hoe, maar vooral ook wat heeft de training/opleiding daaraan bijgedragen?

Vrijdag 13 september organiseerden wij voor het eerste Launch & Learn. Een middag vol inspirerende impact collega’s waar onze klanten hun verhaal en ervaringen deelden. Wij vonden het een fantastische middag vol inspirerende presentaties, goede gesprekken, leergierige vragen en gezelligheid!

Wat ons betreft, volgend jaar weer!
Wil je als eerste op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, vergeet je dan niet aan te melden voor onze nieuwsbrief!

Foto impressie Launch & Learn 2019

Bekijk de video van Launch & Learn 2019!

Impact colleges

Tijdens de Launch & Learn laten wij jullie graag voorbeelden zien uit de praktijk. Welke vraagstukken hebben soortgelijke bedrijven, hoe hebben zij het aangepakt en welke inzichten hebben ze daardoor gewonnen? Daarnaast geven wij jullie graag een kijkje onder de motorkap van onze eigen dienstverlening: hoe komen wij tot de juiste manier van dataverzameling, hoe kun je data het beste analyseren en hoe kun je met behulp van predictive analytics de leeropbrengst en impact inschatten? Bovendien laten we zien hoe ons nieuwe systeem daarbij kan ondersteunen. Natuurlijk zijn er ook genoeg ‘tussenuren’ waar je onder het genot van een hapje en een drankje ervaringen kan delen met je studiegenoten-voor-een-dag.

Key Note: Emmanuel Peyrezabes (Rugby Nederland)

The influence of Data Analytics in Rugby vs Team Performance

Meer info

Impact colleges Ronde 1 (14.30-15.15 uur)

Impact college KPN

Succesvol implementeren van een nieuwe strategie

Meer info

Impact college Expect success: Plan for results

Hoe stel je heldere performance doelen en breng je gedrag van medewerkers in kaart?

Meer info

Impact college Teamperformance

Teamscan, hoe breng je de teamperformance in kaart?

Meer info

Impact colleges Ronde 2 (15.30 -16.15 uur)

Impact college ABN AMRO

Skill Coaching – Hoe zelforganisatie vorm krijgt binnen ABN AMRO

Meer info

Impact college Forecasting

Forecasting the Impact and Costs of Learning

Meer info

Impact college Politie Nederland

Duurzaam leren en presteren bij Forensisch opsporing

Meer info

Inzicht in het rendement van leren
Heldere meetlat
Verbonden aan de strategie van de organisatie