ROI Masterclasses

Leer als een expert de waarde en impact van leren aantonen

Leer als een expert de waarde en impact van leren aantonen

 Wil je als HR of L&D professional zelf aan kunnen tonen wat leer- en ontwikkeltrajecten in jouw organisatie opleveren? Na het volgen van onze trainingen toon je concreet aan welke impact je realiseert met leer & ontwikkeltrajecten! Tijdens één van onze trainingen leer je niet alleen hoe je een leertraject met impact samenstelt , maar ook hoe je het effect inzichtelijk maakt voor jouw organisatie. Je maakt de vertaling van bedrijfsdoelstellingen naar passende leertrajecten, én je leert als een expert het juiste gesprek te voeren met de business zodat leren écht bijdraagt aan de doelstellingen!

Workshops en Masterclasses

Als L&D of HR professional stimuleer je een leercultuur, om het beste uit mensen te halen. Wij vinden dat ook jouw ontwikkeling alle aandacht verdient. Daarom bieden we regelmatig workshops, en masterclasses aan. Na het volgen van onze workshops en masterclasses ben je instaat om zelf leer- en ontwikkelprogramma’s met impact te ontwikkelen. Daarnaast, toon je als een expert de waarde van leer- en ontwikkelprogramma’s, zowel intern als extern. Ben je benieuwd welke workshop of masterclass aansluit bij jouw persoonlijke leer wens om jouw doelstellingen te halen? 

Incompany trainingen

Geen organisatie en geen mens is hetzelfde. Dit kan ervoor zorgen dat je tegen specifieke uitdagingen aanloopt, waar een standaard oplossing niet op aansluit. Daarom bieden wij maatwerk trainingen aan. Bij een maatwerk training duiken we samen de diepte in. We onderzoeken samen de hulpvraag en verzorgen een passende oplossing. Een oplossing waarbij niet alleen de individu, maar ook de organisatie baat heeft.

Bespreek het met Sylvia

Wil je meer weten over onze trainingen? En wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact op met onze expert Sylvia.

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.