Meten, Rapporteren en Analyseren

Met metingen, rapporten en analyses geven wij organisaties inzicht in de impact van hun leer-, leiderschap en veranderprogramma’s. Als expert geven wij objectief advies bij het inrichten, meten en analyseren van programma’s.

Daarnaast helpen wij managers met het optimaal gebruik maken van het menselijk potentieel in de organisatie. We doen dit door de prestaties van mensen aan bedrijfsresultaten te koppelen en voorspellende analyses te maken.

We maken een evaluatieplan met doelstellingen op verschillende niveaus. Vervolgens bepalen we welke metingen we gebruiken en welke informatie moet worden gerapporteerd en geanalyseerd. ROI Institute Europe heeft een aantal vaste metingen en rapportages, waarbij aanpassing en maatwerk altijd mogelijk is.

Onze metingen & rapportages

ROI in aantallen

De wereld van HR en leren staat voor nieuwe eisen. Meer en meer data is beschikbaar. In de snel veranderende markt zijn managers op zoek naar inzichten, mensen en prestatieanalyses die hen helpen optimaal gebruik maken van het menselijk potentieel in de organisatie.

Dankzij onze jarenlange ervaring en de indrukwekkende database die we door de jaren heen hebben opgebouwd, zijn wij de expert in het bieden van inzicht in het effect van investeren in mensen. Dit stelt ons in staat om organisaties te adviseren.


Evaluaties

35.519


Performance scans

16.757


Deelnemers workshops

109


Certified ROI Professionals

17


Impact/ROI Studies

8

Inzicht in het rendement van leren
Heldere meetlat
Verbonden aan de strategie van de organisatie