Performance consultancy

Advies op maat bij jouw leer- en verandertrajecten

Assessments als startpunt voor leerprogramma’s

Hoe vertaal je de inzichten uit ontwikkel assessments naar een gericht actieplan om te ontwikkelen en verbeteren? Wij geven advies op maat over het ontwerpen van een programma dat aansluit bij de benodigde ontwikkeling voor jouw organisatie. Daarnaast geven we ook inzicht in andere factoren die in de organisatie nodig zijn om de performance verder te verbeteren.

Een ontwikkel assessment is een uitstekend startpunt voor het ontwerpen van een leerprogramma. Een nulmeting geeft een duidelijk beeld van de huidige performance van een groep medewerkers in dezelfde rol. Deze wordt afgezet tegen de gewenste performance. We geven de resultaten weer in een managementrapportage en adviseren over de te nemen stappen op individueel, team- of organisatieniveau. Door het ontwikkel assessment periodiek te herhalen ontstaat een duidelijk beeld van het effect van de verschillende activiteiten (bijvoorbeeld een ontwikkelprogramma) op de performance van de doelgroep. 

Bel Renée voor nieuwe inzichten

Wil je meer weten over onze online ontwikkel assessments en wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact op met onze expert in organisatie psychologie.

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.