Vacature medewerker Project Support

vrijdag 26 februari 2021

We zijn weer op zoek naar versterking! Als aanvulling voor ons kleine team zoeken we een medewerker Project Support voor 32-40 uur in de week.

WIE ZIJN WIJ?

Ons Project Support Team is de olie in een (meestal) geruisloze projectmachine. Alles op tijd geregeld en een onverwachte kink in de kabel is zo opgelost. Een vlekkeloze projectcoördinatie is waar ons team om bekend staat. Al jaren worden we door onze klanten gezien als een van de onderscheidende factoren van de Gooiconsult Groep, bestaande uit ROI Institute Europe en Gooiconsult BV. Voor ons Project Support Team zijn we op zoek naar een enthousiaste collega die ROI Institute Europe kan ondersteunen.

Bij ROI Institute Europe helpen we organisaties inzicht te geven in de huidige en gewenste prestaties van hun medewerkers: de performance analytics. We zijn expert op het gebied van inzicht geven in het effect van investeren in mensen. Zo meten, rapporteren en voeren wij analyses uit om de organisatie op het juiste moment te laten bijsturen. Ook houden wij workshops, spreken wij op seminars, doen we onderzoek en begeleiden we studies.

WIE BEN JIJ?

Een project soepel laten verlopen is iets dat jij tot kunst verheven hebt. Dit vraagt natuurlijk om een grote mate van flexibiliteit en die bezit jij dan ook.

WAT GA JE DOEN?

Als Medewerker Project Support ben je een eerste aanspreekpunt voor klanten en verantwoordelijk voor een klantvriendelijke en zorgvuldige uitvoering van projecten. In deze functie vorm je met de andere collega’s het hart van de organisatie. Je bent via e-mail of telefoon het eerste aanspreekpunt voor klanten en deelnemers en je ondersteunt de projectmanagers. Je bewaakt, assisteert en signaleert.

EEN GREEP UIT JE TAKEN:

- Ondersteuning bij projecten (meedenken en uitvoering van planning en afstemming met de klant).
- Klantvragen beantwoorden en oppakken (voornamelijk telefonisch en per mail).
- Vragenlijsten versturen, monitoren en rapportages opleveren (via ons eigen systeem).

WAT NEEM JE MEE?

- Je hebt MBO/HBO werk- en denkniveau.
- Je hebt affiniteit met leren en ontwikkelen, en het onderzoeken van (leer)resultaten.
- Je bent zelfstandig en proactief; je pakt zelf taken op, toont initiatief en kunt zelfstandig aan een taak werken.
- Je bent flexibel, een echte teamspeler en beschikt over een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.
- Je bent nieuwsgierig en analytisch; je durft vragen te stellen en bent bereid om je te verdiepen in nieuwe informatie, onderzoekt nieuwe informatie nauwkeurig.
- Je bent resultaatgericht en georganiseerd; je gaat voor het resultaat en zorgt zelf voor een goede planning waarbij kunnen prioriteren en snel kunnen schakelen belangrijk zijn.
- Je bent nauwkeurig; je werkt zorgvuldig, haalt taalfouten uit teksten en vindt het leuk om de puntjes op de ‘i’ te zetten.
- Je bent communicatief vaardig; je maakt makkelijk contact en vindt het leuk om met collega’s en klanten te praten.
- Je bent gewend om te werken in Excel en bent snel thuis in nieuwe systemen.

WAT BIEDEN WIJ?

- Een functie voor 32-40 uur per week. Uiteraard bieden wij een goed en concurrerend arbeidsvoorwaardenpakket en mogelijkheden voor professionele en persoonlijke ontwikkeling. Dit lichten wij graag in een later stadium toe.
- Werken op een fijne plek (huizevoordaan.nl) tussen professionals op het gebied van leren en ontwikkelen, in een klein team waar een informele en open sfeer heerst.

INTERESSE?

Werken bij ROI Institute Europe betekent dat je in een dynamische omgeving stapt met een hecht team van professionals. Een omgeving waar hard gewerkt wordt om van elke dag het beste te maken, zonder daarbij plezier uit het oog te verliezen. Wil jij hier onderdeel van uitmaken? Mail je sollicitatie naar Nelleke Weijenberg (nellekeweijenberg@gooiconsult.nl). Eerst meer weten? Bel met Nelleke op 06-13475008.

We kijken ernaar uit je te ontmoeten! 


  6 Takeaways van het ROI Institute Benchmarking Report 2019 | “Leiderschapsontwikkeling door te ont-leren, hoe fijn is dat?”