ROI Certificeringsprogramma

Zelf de impact van leerprogramma’s inzichtelijk maken

Is het ROI certificeringsprogramma iets voor jou?

Het ROI certificeringsprogramma is relevant voor HR en L&D professionals die inzichtelijk willen maken wat een leerprogramma oplevert. Hoe je als expert het juiste gesprek intern voert om de organisatie verder te begeleiden in de juiste keuzes voor leer en ontwikkelprogramma’s, in lijn met de doelstellingen.

Tijdens het ROI certificeringsprogramma voer je een ROI studie uit voor jouw organisatie. Je leert de prestaties van medewerkers te koppelen aan organisatiedoelstellingen en resultaten. Je kunt niet alleen uitleggen wat de ROI betekent, maar ook hoe je deze verbetert. Je bent in staat voorspellende analytics, op te leveren vóór-, tijdens en na verander- en leertrajecten. Hierdoor kun je het doel, de impact en de return on investment (ROI) van leertrajecten voor de organisatie op een gedetailleerde wijze vaststellen en verbeteren.

We leiden je op tot Certified ROI Professional® waardoor je een belangrijke expert die management adviseert over de impact van leren in de organisatie aantoont. Na het volgen van het programma ben je in staat om zelfstandig een ROI studie uit te voeren binnen jouw organisatie. Ook kun je de ROI evaluatiemethode aan jouw collega’s introduceren en workshops verzorgen, om de HR en L&D afdeling verder te professionaliseren. Het ROI Certificeringsprogramma is een training van 10 weken, die in hybride vorm wordt aangeboden, oftewel een combinatie van online en offline trainingsdagen. 

Pas de theorie direct toe in de praktijk

  • Je past de ROI evaluatiemethode toe op een leertraject in jouw organisatie, hierdoor ontdek je hoe zachte waarden, harde resultaten opleveren
  • Je rekent de ROI uit en legt uit wat dit betekent voor het leertraject
  • Je leert de resultaten en ROI van een leertraject verbeteren
  • Je oefent met rapporteren en presenteren van resultaten
  • Je ontdekt hoe je de ROI evaluatiemethode structureel implementeert in de organisatie

Met het ROI Certificeringsprogramma maak je impact

  • Je voert een ROI impactstudie uit voor jouw organisatie
  • Na het voltooien van je eigen ROI impact studie, kun je de prestigieuze titel Certified ROI Professional® voeren
  • Je professionaliseert jouw organisatie door de ROI evaluatiemethode te introduceren bij jouw collega’s
  • Je bent een ROI expert, die management adviseert over de impact van leren in de organisatie

10 Maart 2023 start het ROI Certificeringsprogramma. Ben jij erbij?

Het programma per week

Week 1
10 Maart
10.00-15.00

Week 2
17 Maart
10.00-12.00 (online)

Week 3
31 Maart
10.00-12.00 (online)

Week 4
7 April
10.00-12.00 (online)

Week 5
14 April
10.00-12.00 (online)

Week 6
21 April
10.00-12.00 (online)

Week 7
26 April
10.00-12.00 (online)

Week 8
12 Mei
14.00-16.00 (online)

Week 9
19 Mei
10.00-12.00 (online)

Week 10
26 Mei
10.00-15.00

Hoe geef ik me op?

Voor deelname aan de training ROI Certificering investeer je €3.950,- (excl. btw) per persoon, inclusief materiaal. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend consult met één van onze experts.

Bespreek het met Sylvia

Wil je meer weten over het ROI Certificeringsprogramma of over één van onze andere trainingen?  Neem contact op met onze expert Sylvia.

De volgende organisaties en mensen gingen je voor

“Ik ben samen met het team een Learning & Development proces aan het opzetten, dat een betere aansluiting vindt bij wat de organisatie nodig heeft. Ik heb tijdens het certificeringsprogramma geleerd hoe je de impact van het leertraject meetbaar maakt. Maar nog belangrijker, hoe je de business aanspreekt en hen meeneemt om de waarde van leren aan te tonen”. (Janneke van der Poel, Member and organizational development leader bij DDL)

“Bij KPN willen we leren aan presteren koppelen. Met de ROI methodiek kunnen we bij opleidingstrajecten inzichtelijk maken wat het rendement van leren is, bepalen of het de investering waard is, en de verbeterpunten inzichtelijk maken”. (Frank van den Berg, Learning and development consultant bij KPN)

“Binnen Achmea is data-gedreven werken een belangrijke pijler. De ROI methodiek sluit hier goed bij aan. Ik merk dat ik door het toepassen van deze methodiek tijdens de ontwerpfase nog veel scherper krijg waar precies de ‘pijn’ zit en hoe dit bijdraagt aan het behalen van business resultaten.” (Merel Snijders – Blok, Learning consultant Achmea Academy).

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.