• ROI Certificeringsprogramma

    Leer hoe u de waarde van leren kunt meten. Meld u nu aan voor de het ROI Certificeringsprogramma!

    Lees meer

ROI Workshops

Leer zelf hoe u zelf de waarde van leren kunt aantonen!

Wat heeft u nodig om uw management ervan te overtuigen dat investeren in mensen geen kosten zijn, maar juist een investering zijn, die uw organisatie rendement oplevert? Heeft u moeite om HR-leerprogramma’s te koppelen aan verbeterde businessresultaten? Hoe maakt u inzichtelijk wat het effect is van een leertraject?

Wilt u antwoord op deze vragen? ROI Institute Europe geeft verschillende workshops waarbij de ROI Methodiek centraal staat. Hieronder vindt u een overzicht van de geplande workshops. Voor incompany en maatwerk verzoeken kunt u ook contact met ons opnemen. We denken graag met u mee!

ROI Masterclass: De Business Case voor Leren

Een businesscase bouwen om in mensen te investeren? gebruik Design Thinking om principes om ervoor te zorgen dat uw leerprogramma’s en projecten resultaten opleveren.

  14 mei / 5 september / 3 oktober / 28 november

ROI Certificering

Tijdens het ROI Certificeringsprogramma leert u om de impact en de ROI van het leren voor uw organisatie te identificeren. U leert hoe u de ROI Methodiek™ structureel in uw organisatie implementeert.

ma 17 juni t/m wo 19 juni  in Groenekan   /   9 t/m 11 oktober in Brussel

ROI Bootcamp

Tijdens de ROI Bootcamp maakt u kennis met de ROI Methodiek™. De ROI Bootcamp bestaat uit een  webcastserie met iedere dag een ander thema. De webcasts zijn ook los per dag te volgen.

21, 22 en 23 mei / 24, 25 en 26 juni

De volgende organisaties gingen u voor:

 


Inzicht in het rendement van leren
Heldere meetlat
Verbonden aan de strategie van de organisatie