• ROI Certificeringsprogramma

    Leer hoe u de waarde van leren kunt meten. Meld u nu aan voor de het ROI Certificeringsprogramma!

    Lees meer

ROI Workshops

Leer zelf hoe u zelf de waarde van leren kunt aantonen!

Wat heeft u nodig om uw management ervan te overtuigen dat investeren in mensen geen kosten zijn, maar juist een investering zijn, die uw organisatie rendement oplevert? Heeft u moeite om HR-leerprogramma’s te koppelen aan verbeterde businessresultaten? Hoe maakt u inzichtelijk wat het effect is van een leertraject?

Wilt u antwoord op deze vragen? ROI Institute Europe geeft verschillende workshops waarbij de ROI Methodiek centraal staat. Hieronder vindt u een overzicht van de geplande workshops. Voor incompany en maatwerk verzoeken kunt u ook contact met ons opnemen. We denken graag met u mee!

ROI Masterclass: De Business Case voor Leren

Leer om het juiste gesprek te voeren met de business zodat leren écht bijdraagt aan de resultaten. Met behulp van de ROI Methodiek™ en forecasting leert u in een dag een effectief leerbeleid toe te passen.

6 december 2018 / 5 februari 2018 / 21 maart 2019 / 14 mei 2019

ROI Bootcamp

Tijdens de ROI Bootcamp maakt u kennis met de ROI Methodiek™ .

Vijfdaagse webcast: 14 t/m 18 januari 2019

ROI Certificering

Tijdens het ROI Certificeringsprogramma leert u om de impact en de ROI van het leren voor uw organisatie te identificeren. U leert hoe u de ROI Methodiek™ structureel in uw organisatie implementeert.

Vijfdaags programma: 13 t/m 17 juni 2019

De volgende organisaties gingen u voor:

 


Inzicht in het rendement van leren
Heldere meetlat
Verbonden aan de strategie van de organisatie